In mijn collages gebruik ik beeldmateriaal die de grens aftasten van het betamelijke. Tegelijkertijd zijn ze een protest tegen de hypocrisie van de huidige tijd waarin we de excessen zoeken om onze verloren onschuld te verdringen. Vaak is de tekst een integraal onderdeel van het geheel.

uit 2014 tot 2014 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

7 godinnen

2014

In de 7 godinnen wordt een verband gelegd met de theorie van Freud: 'What's on a man's mind?'. In deze collage zijn foto's gebruikt van zeven Franse actrices welke, door de tijd, gezien kunnen worden als sekssymbolen. Beperkte oplage van 7 stuks. Indien gewenst kan het werk ook op acryl of aluminium gedrukt worden. Prijs op aanvraag.

Begraaf de doden

2014

Fotocollage over de zeven werken van barmhartigheid: begraaf de doden. Beperkte oplage (maximaal 7 stuks). Indien gewenst kan het werk ook op acryl of aluminium gedrukt worden. Prijs in overleg.

Bezoek de gevangenen

2014

Fotocollage over de zeven werken van barmhartigheid: Bezoek de gevangenen. Tekst is onderdeel van de collage Beperkte oplage (maximaal 7 stuks). Indien gewenst kan het werk ook op acryl of aluminium gedrukt worden. Prijs in overleg.

Bezoek de zieken

2014

Fotocollage over de zeven werken van barmhartigheid: Bezoek de zieken. Beperkte oplage (maximaal 7 stuks). Indien gewenst kan het werk ook op acryl of aluminium gedrukt worden. Prijs in overleg.

Herberg de vreemdeling

2014

Fotocollage over de zeven werken van barmhartigheid: Herberg de Vreemdeling! Beperkte oplage (maximaal 7 stuks). Indien gewenst kan het werk ook op acryl of aluminium gedrukt worden. Prijs in overleg.

Kleed de naakten

2014

Fotocollage over de zeven werken van barmhartigheid: Kleed de naakten. Beperkte oplage (maximaal 7 stuks). Indien gewenst kan het werk ook op acryl of aluminium gedrukt worden. Prijs in overleg.

Laaf de dorstigen

2014

Fotocollage over de zeven werken van barmhartigheid: Laaf de dorstigen! Beperkte oplage (maximaal 7 stuks). Indien gewenst kan het werk ook op acryl of aluminium gedrukt worden. Prijs in overleg.

Spijs de hongerigen

2014

Fotocollage over de zeven werken van barmhartigheid: Spijs de hongerigen. Beperkte oplage (maximaal 7 stuks). Indien gewenst kan het werk ook op acryl of aluminium gedrukt worden. Prijs in overleg.